Miriam Winters

Mijn naam is Miriam Winters en ben sinds 1986 getrouwd met Johan.  We hebben 2 kinderen, Kim en Wouter, die inmiddels al uitgevlogen zijn.

Na 32 jaar, samen met mijn man, een bloemenzaak in Nederweert te hebben gerund, hebben we de zaak verkocht en wilde ik iets anders gaan doen.  De medische wereld heeft me altijd geïnspireerd.  Begin 2018 kreeg ik kans om bij het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek te gaan werken als oproepkracht voor alle praktijken, behalve Heerlen. Een baliefunctie waarbij contact met mensen centraal staat.

Mijn functie is secretaresse, maar omdat wij ook de IDXA-scans maken en de gezondheidsmetingen doen is dit een erg afwisselende en super leuke baan. Zeker als je ervaart wat Chiropractie met mensen doet. Erg fijn om mee te maken dat mensen, vaak al na één behandeling, van de pijn af geholpen zijn. En… dat is waar je het voor doet!

Als vliegende keep in deze familie hoop ik, of één van mijn leuke lieve collega’s, u eens te mogen ontmoeten in een van onze praktijken.

Tot ziens!

Miriam

Miriam Winters