Hoe verloopt het eerste onderzoek van uw kind?

_DSC1483.jpgIs uw kindje een huilbaby, heeft het pijn of zijn er erfelijke factoren in uw familie waardoor u de wervelkolom van uw kind wil laten checken door uw chiropractor? Het eerste bezoek van uw kind ziet er als volgt uit:

Intake

Onderzoek 

  • chiropractische testen
  • neurologische testen
  • orthopedische testen

Röntgenanalyse

  • Alleen als er een sterke indicatie voor is.
  • Indien er al foto's gemaakt zijn van de klachten van uw kind vragen wij deze kosteloos voor u op in het ziekenhuis. (Het is overigens wel mogelijk dat het ziekenhuis hiervoor een vergoeding vraagt.)

Diagnose

De chiropractor bepaalt aan de hand van alle informatie wat de oorzaak van de klacht is. Dit wordt meteen met de patiënt (en de ouders) besproken en eventuele bevindingen van de iDXA Total Bodyscan of opgevraagde röntgenbeelden worden aan u uitgelegd.

Behandelplan

Het behandelplan wordt opgesteld door de chiropractor bij het eerste bezoek en met u besproken.

Behandeling

Als de chiropractor aan de hand van alle verkregen informatie beslist dat hij uw kind kan behandelen, dan volgt deze behandeling vrijwel altijd bij de eerste afspraak.

Na de behandeling

Na afloop van de behandeling geven wij kind en ouders nog extra schriftelijke informatie om dat wat de chiropractor tijdens het eerste bezoek verteld heeft, thuis nog eens rustig door te lezen.

Wij doen ons uiterste best om binnen 1 week een passende afspraak te maken. Door het aantal chiropractoren dat werkzaam is binnen onze organisatie en door de uitgebreide openingstijden, kennen wij geen wachtlijsten. Neemt u gerust eens contact met ons op.