Chiropractie in Zuid-Nederland

Waarom iedereen over het Chiropractisch Centrum voor Rug en Nek spreekt? Wij zijn de enige chiropractiepraktijken in Limburg en Zuid-Oost Brabant met alles onder één dak. Alle apparatuur, deskundigheid en ervaring samen om een goede diagnose stellen en de beste aanpak voor een individueel behandelplan. Maar ook niet minder belangrijk, omdat we oprecht passie voor ons vak hebben. Deskundige chiropractoren, de meest geavanceerde apparatuur, empathie en een luisterend oor. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. In Brabant kunt u terecht bij onze praktijk in Eindhoven, Helmond en Boxmeer. In Limburg vindt u ons in Heerlen, Sittard, Roermond, Weert en Venlo.

Interview: hyperbare zuurstof therapie goed voor long covid patiënten

Interview: tank voor diepzeeduikers goed voor long covid patiënten

Bekijk de video

dr. Bones

screen-blessure-checker.jpg

Blessure Checker

Gratis inloop spreekuur

 Elke vrijdag kunt u van 16.00 en 16.30 uur in alle praktijken terecht, zónder afspraak voor een gratis rug- en nekanalyse.
Ook mogelijk mét afspraak op alle andere dagen.

De patiënt vult een vragenlijst in en bespreekt de klachten met de chiropractor.

De chiropractor verricht een korte rug- en nekanalyse.

De chiropractor geeft advies of chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden.

De secretaresse geeft u alle praktische informatie over het maken van een afspraak, tarieven en vergoedingen.

Patiënttevredenheid
Super medewerkers en zeer goede behandelingen. Mijn klachten zijn veel minder. Klantvriendelijkheid staat erg hoog in het vaandel. Ik rijd er graag 30 km voor om hier patiënt te kunnen zijn.
Dieke de Laat - Den Bosch (echte foto)
Dieke de Laat - Den Bosch (echte foto)
Het allerfijnste vind ik dat er geluisterd wordt. Met heel veel zorg en aandacht wordt er een behandelplan gemaakt. Heb ik erge klachten kan ik vrijwel meteen terecht. De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk en alles wordt super professioneel aangepakt. Onze kinderen worden regelmatig vanaf geboorte nagekeken wat heel belangrijk is vooral nu ze in de groei zijn. Al met al zijn wij al jaren zeer tevreden patiënten.
Darlene Doomernik-Harris (echte foto)
Darlene Doomernik-Harris (echte foto)
Heel erg geholpen , eigenlijk al na een paar behandelingen. Wat ik heel prettig vond was de rustige professionele benadering.
Marielle Jacobs - Weert (echte foto)
Marielle Jacobs - Weert (echte foto)
Ik kom al jaren en kan niet meer zonder. In het begin vooral pijnbestrijding en nu elke paar maanden onderhoud. Ik had al jaren last van stijve gewrichten en pijn in nek/schouders. Alles verleden tijd. Fijn!
Anne Raaymakers - Eindhoven (echte foto)
Anne Raaymakers - Eindhoven (echte foto)
Ik heb heel goede ervaring met centrum voor rug en nek. Kom er nu 3 jaar en heb op het ogenblik geen last van mijn rug. Als ik eerder last krijg dan dat ik de volgende afspraak heb kan ik altijd in dezelfde week soms dag nog terecht voor een behandeling. Heel vriendelijk personeel en ook eerlijk als behandeling niet geschikt is . Heel tevreden.
Mevrouw van der Lugt (echte foto)
Mevrouw van der Lugt (echte foto)
Ben al sinds de jaren '90 in behandeling en voel me telkens als ik er geweest ben als herboren. Wil dan ook mijn dankbaarheid voor de geboden zorg op deze plaats bieden.
Jacques Scholtes - Weert (echte foto)
Jacques Scholtes - Weert (echte foto)
Inmiddels 6 x bij de locatie in Eindhoven geweest. Behalve dat ik zeer tevreden ben over het resultaat tot nu toe, heb ik zelden meegemaakt dat er zo'n oprechte positieve benadering naar de patiënten toe is. Fijn om op deze manier behandeld te worden!
Wilma van den Hurk (echte foto)
Wilma van den Hurk (echte foto)
Kwaliteit van leven is 100% verbeterd sinds ik hier regelmatig kom. Ben erg dankbaar voor de goede behandelingen in Sittard!
Els Caris (Sittard) (echte foto)
Els Caris (Sittard) (echte foto)