Zoeken Menu

Tarieven  behandeling 2017/2018 én eerste helft 2019

De tarieven van het chiropractisch zijn aangepast aan de adviezen van de Nederlandse Chiropractoren Associatie, hét orgaan op het gebied van chiropractie Nederland. De tarieven van het Chiropractisch Centrum zijn volledig transparant. Géén verrassingen, contracten en dus géén onverwacht hoge kosten. Heeft u vragen of wilt u kennismaken met ons? Dan kan dat altijd via het gratis inloop-spreekuur. Elke vrijdag van 16.00 - 16.00 uur zónder afspraak en alle andere dagen mét afspraak. U bent van harte welkom.

 Er is geen verwijzing nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding.
 Er wordt geen aanspraak gemaakt op het eigen risico van € 385,--

Alles onder 1 dak

U heeft pijn en wilt zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom kunt u bij het Chiropractisch Centrum bij u eerste afspraak meteen geholpen worden. Heeft u al beeldmateriaal? Dan geven wij u alle informatie hoe wij of u dit kunt opvragen. Heeft u geen beeldmateriaal en is dat wel nodig. Dan kunnen wij een iDXA scan van uw wervelkolom maken. U krijgt metéén de uitslag en als de chiropractor denkt dat hij u helpen kan, dan vindt ook metéén de eerste behandeling plaats. Dus alles onder 1 dak en meteen geholpen zodat ú zo snel mogelijk van uw pijn verlost bent.

Nieuwe patiënten met iDXA Scan

 Intake, eerste onderzoek en uitgebreide rapportage

 € 30,00

 Chiropractische behandeling 2017 en 2018

 € 53,00

 iDXA Total Bodyscan

 € 70,00 

 Totaal

 € 153,00 


Nieuwe patiënten zonder iDXA Scan

Intake, eerste onderzoek rapportage

 € 30,00
Chiropractische behandeling 2017 en 2018

 € 53,00

Totaal  € 83,00

Indien er al rontgenfoto's, een MRI of een CT scan in het ziekenhuis gemaakt is, kan de secretaresse deze opvragen in het ziekenhuis. Sommige ziekenhuizen vragen hiervoor een machtiging en een kleine bijdrage van de patient.


Vervolgbehandeling

Vervolgbehandeling 2017 en 2018

 € 53,00

De prijs van de vervolgbehandeling blijft altijd hetzelfde


Echografie

Echografie opnames kosten 2017 en 2018 (per klacht)

  € 19,50


Shockwave therapie

Shockwave therapie is opgenomen in de chiropractische behandeling
Wij berekenen geen extra kosten voor de shockwave therapie.

 € 53,00

 

Speciale behandelingen

Voor baby's en kinderen t/m 17 jaar vragen wij geen onderzoekskosten, 
alleen behandelkosten.  

 € 53,00

Patiënten die langer dan 5 jaar niet behandeld zijn, plannen wij in als nieuwe patiënt, hiervoor gelden dan ook de kosten van een nieuwe patiënt.

 € 83,00

Indien u overstapt van een praktijk die niet bij onze organisatie hoort, en als het aantoonbaar is dat u hier niet langer dan 5 jaar geleden bent behandeld, dan berekenen wij geen onderzoekskosten, alléén behandelkosten.

 € 53,00


Afrekenen

Het is gebruikelijk (én de afspraak met verzekeringsmaatschappijen) dat de patiënt iedere behandeling afrekent. Dit kan contant of per pin. U krijgt dan een kwitantie van ons voorzien van behandeldatum en behandelaar. Deze kan opgestuurd worden naar de verzekering. Het bedrag waar u recht op heeft, wordt dan op uw bankrekening teruggestort.


Kosteloze service

Onze organisatie is uniek, mede omdat wij tal van kosteloze services aanbieden.
Bekijk hier onze diensten waarvoor u niet hoeft te betalen.

Bekijk hier de vergoedingen door de zorgverzekeraar