Artrose in de polsen

Als patiënten artrose in de polsen hebben, is dat heel lastig. We doen zoveel met onze handen en dus worden we door deze kwaal beperkt in ons dagelijks functioneren. Door artrose in de polsen kunnen deze stroef aanvoelen, voornamelijk in de ochtend. U moet als het ware eerst goed op gang komen. Het kraakbeen is veranderd door verzuring en dus komen de botten meer onder druk te staan.

De natuurlijke schokdemper van het lichaam kan door de artrose niet meer goed zijn werk doen. Ontwikkelt de artrose zich verder, dan neemt ook meestal de pijn toe. Bewegen, na een periode van rust is meestal ook moeilijk. U moet “op gang komen”.

Oefening en behandeling

De chiropractor kan u helpen door de bewegingsvrijheid te optimaliseren. Dan neemt de pijn ook af en kan de patiënt beter functioneren. Vaak adviseert de chiropractor ook om bepaalde oefeningen te doen die de artrose in de polsen ten goede komt. Dus er is zeker iets te doen aan de artrose in de polsen om uw levenskwaliteit te verbeteren.

Artrose behandelen


Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak