Vragen over behandeling tijdens zwangerschap

Ja, zwanger worden zorgt voor veel veranderingen in het lichaam. Ten eerste worden door hormoonveranderingen in het lichaam de banden en spieren wat meer uitgerekt, waardoor de wervelkolom en het bekken minder stabiel worden. Dit heeft tot gevolg dat tijdens de zwangerschap, met name de laatste 3 maanden, vaak rug- en bekkenklachten optreden.

Chiropractoren kunnen de opgetreden afwijkingen corrigeren en zorgen dat een optimale bewegingsvrijheid van het bekken en de wervelkolom gehandhaafd blijft, waardoor de klachten minder worden en de pijn verlicht wordt.

Omdat er speciale technieken gebruikt worden, kunnen zwangere vrouwen tot de laatste dag van de zwangerschap behandeld worden. Het is echter wel verstandig om de chiropractor te laten weten dat u in verwachting bent.

Vanzelfsprekend bekijkt de chiropractor iedere patiënt en zwangerschap individueel. Hij zal u in alle gevallen adviseren wat voor u en uw kindje het beste is.


Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak