De chiropractische behandeling van uw kind - 3 fases 

Intensieve/correctieve fase
Het kind krijgt frequent behandelingen. In deze fase worden de meeste correcties gemaakt en wordt de bewegingsvrijheid van de wervelkolom hersteld.

Stabiliserende fase
Dit is de fase van de “fine tuning” om optimaal herstel te bereiken. De patiënt kan zijn dagelijks leven weer oppakken zoals bijvoorbeeld sporten.

Fase van onderhoud
De chiropractor bouwt het aantal behandelingen af om meer stabiliteit te creëren. De periodes tussen de behandelingen variëren per kind (aard van de klacht, conditie en leeftijd). Door het lichaam goed te onderhouden, vermindert de kans op herhaling en houdt het kind optimale bewegingsvrijheid.

Eigen inbreng patiënt(je) en ouders

U begrijpt dat de eigen inbreng van het kind (en de motivatie van de ouders) van groot belang is. Daarom raden wij u aan de geadviseerde behandelperiode en de gegeven adviezen op te volgen en oefeningen te verrichten. Verder adviseert de chiropractor de ouders van het kind om minimaal eenmaal de informatieavond te bezoeken. Als de ouders het kind kunnen motiveren om de tips en adviezen toe te passen dan kan dit het genezingsproces aanzienlijk versnellen.

Afspraak maken

Wij doen ons uiterste best om altijd binnen 1 week een passende afspraak te maken. Door het aantal chiropractoren dat werkzaam is binnen onze organisatie en door de uitgebreide openingstijden, kennen wij geen wachtlijsten. Neemt u gerust eens contact met ons op.


Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak