Zoeken Menu

De chiropractische behandeling van uw kind

_DSC1483.jpg


Bij chiropractische behandelingen onderscheiden we 3 fases:

Intensieve/correctieve fase

De patiënt krijgt frequent behandelingen. In deze fase worden de meeste correcties gemaakt en wordt de bewegingsvrijheid van de wervelkolom hersteld.

Stabiliserende fase

Dit is de fase van de “fine tuning” om optimaal herstel te bereiken. De patiënt kan zijn dagelijks leven weer oppakken zoals bijvoorbeeld sporten.

Fase van onderhoud

De chiropractor bouwt het aantal behandelingen af om meer stabiliteit te creëren. De periodes tussen de behandelingen variëren per patiënt (aard van de klacht, conditie en leeftijd).Door het lichaam goed te onderhouden, vermindert de kans op herhaling en houdt de patiënt optimale bewegingsvrijheid.

Eigen inbreng patiënt(je) en ouders

U begrijpt dat de eigen inbreng van de patiënt (en de motivatie van de ouders) van groot belang is. Daarom raden wij u aan de gegeven adviezen op te volgen en oefeningen te verrichten. Verder adviseert uw chiropractor om minimaal eenmaal de informatie-avond te bezoeken.

Afspraak maken

Wij doen ons uiterste best om altijd binnen 1 week een passende afspraak te maken. Door het aantal chiropractoren dat werkzaam is binnen onze organisatie en door de uitgebreide openingstijden, kennen wij geen wachtlijsten. Neemt u gerust eens contact met ons op.

Ga hier naar de speciale kinderwebsite van het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek

Wacht niet te lang en laat de oorzaak door een chiropractor onderzoeken.  Eventueel kunt u gebruik maken van het gratis inloopspreekuur op vrijdag van 16.00 – 16.30 uur zonder afspraak en alle andere dagen op afspraak.

Maak kennis met chiropractie

Gratis inloopspreekuur