Zoeken Menu

Onze 10 voordelen

10 specialisten met jarenlange ervaring

Onze organisatie bestaat bijna 30 jaar en bouwt op jarenlange ervaring met een zeer gedreven en gepassioneerd team. Onze chiropractoren zijn allen academisch geschoold en aangesloten bij de beroeps-groep NCA en SCN. Onze 7 praktijken liggen elk 25 kilometer verspreid van elkaar in Limburg en Brabant. 

Nieuwste en meest geavanceerde behandelapparatuur

De unieke iDXA Scan die opnames maakt van de wervelkolom waardoor de chiropractor een snelle en vooral goede diagnose kan stellen.

Echografie en shockwave therapie

De enige chiropractie praktijk in het Zuiden van het land die ook echografie en shockwave therapie gebruikt in combinatie met chiropractische behandelingen.

Optimale bereikbaarheid

Locaties in de grote steden in Limburg en Brabant met zeer flexibele openingstijden, óók op zaterdag en in de avonduren.

Geen wachtlijsten

Door de zeer ruime openingstijden hanteren wij geen wachtlijsten, acute patiënten kunnen op zeer korte termijn behandeld worden.

Gratis diensten

Massages op electronische massagebanken, gezondheidsmeter (voor meting van bloeddruk, hartslag en BMI) rugscholing en lezingen op locatie.

Overstapservice 

Bij overstap van een andere praktijk geen extra kosten, geen onderzoekskosten voor jongeren onder de 18 jaar en geen extra kosten als u 2 jaar of langer niet voor behandeling bent geweest.

Geopend 's avonds en weekend

Alle vestigingen zijn op zaterdag geopend en op enkele dagen in de avonduren.

Online oefenprogramma

Door het Chiropractisch Centrum zelf ontwikkeld oefenprogramma uit te voeren met online instructeur.

Inloopspreekuur

Iedere vrijdag van 16.00 - 16.30 uur inloopspreekuur voor nieuwe patienten.

Persoonlijke rapportage

Een op maat gemaakte rapportage voor elke patient met diagnose, prognose, tips en adviezen die desgewenst naar de huisarts of andere disciplines gestuurd kan worden.

Maak kennis met Chiropractie

Gratis inloopspreekuur

Of kom naar de informatie-avond rug- en nekklachten >