Zoeken Menu

Eén van de veiligste behandelmethoden

Veiligheid van een chiropractische behandeling

Chiropractische behandelingen zijn uitermate veilig. Zeker als men dit vergelijkt met andere behandelmethodes of met het gebruik van medicatie. Chiropractische behandelingen brengen nauwelijks risico's met zich mee.

Erkende chiropractor

Zorg er altijd voor dat u een chiropractor bezoekt die aangesloten is bij een beroepsgroep zoals de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Registratie bij deze beroepsgroepen garanderen de patiënt dat de chiropractoren een erkende universitaire opleiding tot chiropractor met succes hebben afgesloten.

Chiropractoren Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek

Onze chiropractoren voldoen aan de eisen van, en zijn aangesloten bij,  de NCA en de SCN. Zij garanderen dat hun leden een erkende universitaire opleiding met succes hebben afgesloten en dat de meeste verzekeringen de behandelingen vergoeden.

Wacht niet te lang en laat de oorzaak door een chiropractor onderzoeken.  Eventueel kunt u gebruik maken van het gratis inloopspreekuur op vrijdag van 16.00 – 16.30 uur zonder afspraak en alle andere dagen op afspraak.

Maak kennis met chiropractie

Gratis inloopspreekuur