Eén van de veiligste behandelmethoden

Chiropractische behandelingen zijn uitermate veilig. Zeker als men dit vergelijkt met andere behandelmethodes of met het gebruik van medicatie. Chiropractische behandelingen brengen nauwelijks risico's met zich mee.

Erkende chiropractor

Zorg er altijd voor dat u een chiropractor bezoekt die aangesloten is bij een beroepsgroep zoals de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Registratie bij deze beroepsgroepen garanderen de patiënt dat de chiropractoren een erkende universitaire opleiding tot chiropractor met succes hebben afgesloten.

Chiropractoren Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek

Onze chiropractoren voldoen aan de eisen van, en zijn aangesloten bij,  de NCA en de SCN. Zij garanderen dat hun leden een erkende universitaire opleiding met succes hebben afgesloten en dat de meeste verzekeringen de behandelingen vergoeden. Niet alleen de eisen van onze beroepsvereniging zijn van groot belang. Het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek heeft een uitstekende reputatie in binnen- en buitenland. Daarom stellen wij ook hoge eisen aan de chiropractoren en secretaresses binnen ons team. U mag van ons de hoogste eisen stellen aan kwaliteit en professionaliteit.


Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak