Zoeken Menu

Hernia behandelen

Met zijn specialistische kennis en vaardigheden onderzoekt de chiropractor de wervelkolom en het zenuw-stelsel om onnatuurlijke bewegingen en blokkades te lokaliseren. Zo komt hij te weten wat de oorzaak van de afwijking is en kunnen we helpen met een hernia behandeling.

Hernia verhelpen door chiropractie

Door chiropractische behandelingen is een hernia in de meeste gevallen uitstekend te verhelpen. Met corrige-rende behandelingen kan een verdere beschadiging van de tussenwervelschijven en zenuwen voorkomen worden.

Chiropractische behandelingen hebben tot doel een foutieve lichaamshouding te verbeteren, de beweeglijkheid van de wervelkolom te vergroten en de functie van de geïrriteerde zenuwen te herstellen. Dit gebeurt door met de handen druk op het gewricht te brengen. Hierdoor herstelt de bewegingsvrijheid van het gewricht.

Herniaklachten en hernia pijn verlichten

Het doel van de correctie bij een hernia behandeling is de pijn te verlichten en de kans op een hernia-operatie aanzienlijk te verminderen. Als het gewenste behandelingsresultaat is bereikt, zal de chiropractor adviseren regelmatig terug te komen om de voor controlebehandelingen.

Door de wervelkolom goed te onderhouden, vermindert de kans op herhaling van een hernia en behoudt de patiënt optimale bewegingsvrijheid.

Het woord “hij” dat in de tekst naar “chiropractor” verwijst, kan ook als “zij” worden gelezen.

Uw hernia laten behandelen?

Kom gerust een keer langs bij ons gratis inloopspreekuur. Tijdens deze avond geven wij u zoveel mogelijk inzicht in chiropractie als geneeswijze.

Wacht niet te lang en laat de oorzaak door een chiropractor onderzoeken.  Eventueel kunt u gebruik maken van het gratis inloopspreekuur op vrijdag van 16.00 – 16.30 uur zonder afspraak en alle andere dagen op afspraak.

Maak kennis met chiropractie

Gratis inloopspreekuur