Hernia behandelen

Met zijn specialistische kennis en vaardigheden onderzoekt de chiropractor de wervelkolom en het zenuwstelsel om onnatuurlijke bewegingen en blokkades te lokaliseren. Zo komt hij te weten wat de oorzaak van de afwijking is en kunnen we helpen met een hernia behandeling.

Hernia verhelpen door chiropractie

Door chiropractische behandelingen is een hernia in de meeste gevallen uitstekend te behandelen. Met corrigerende behandelingen kan een verdere beschadiging van de tussen-wervelschijven en zenuwen voorkomen worden. Chiropractische behandelingen bij een hernia hebben tot doel een foutieve lichaamshouding te verbeteren, de beweeglijkheid van de wervelkolom te vergroten en de functie van de geïrriteerde zenuwen te herstellen. Dit gebeurt door met de handen druk op het gewricht te brengen. Hierdoor herstelt de bewegingsvrijheid van het gewricht.

Herniaklachten en hernia pijn verlichten

Het doel van de correctie bij een hernia behandeling is de pijn te verlichten en de kans op een hernia-operatie aanzienlijk te verminderen. Als het gewenste behandelingsresultaat is bereikt, zal de chiropractor adviseren regelmatig terug te komen om de voor controlebehandelingen.

Door de wervelkolom goed te onderhouden, vermindert de kans op herhaling van een hernia en behoudt de patiënt optimale bewegingsvrijheid.

Uw hernia laten behandelen?

Heeft u hernia en wilt u weten wat de chiropractor voor u kan betekenen? Kom gerust een keer langs bij ons gratis inloopspreekuur. Tijdens deze avond geven wij u zoveel mogelijk inzicht in chiropractie als geneeswijze.


Elke vrijdag van 16.00 – 16.30 uur kunt u zonder afspraak langskomen. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.

Maak kennis met chiropractie

Gratis inloopspreekuur