Laat uw wervelkolom regelmatig checken

Hoe vaak gaat u naar de tandarts en hoe vaak gaat u naar de chiropractor? Dit is een essentiële vraag voor mensen die last hebben van rug- en of nekklachten. U gaat regelmatig naar de tandarts om uw tanden te laten nakijken. U kunt immers zelf niet constateren of u een gaatje in uw kiezen heeft en of uw gebit in een optimale conditie verkeert.  Hoe weet u dan hoe het met de conditie van uw wervelkolom gesteld is?

Kleine afwijkingen direct corrigeren

Kleine afwijkingen in de wervelkolom veroorzaken vaak (nog) geen pijn maar kunnen, indien niet gecorrigeerd, leiden tot acute klachten. Daarom is het van belang uw wervelkolom regelmatig te laten nakijken. Uw chiropractor is immers gespecialiseerd in het zoeken van de oorzaak van de klacht. De oorzaak (pijn) wordt vervolgens door hem behandeld. Als u twijfelt kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zullen er alles aan doen om onze chiropractoren te laten bellen en/of dezelfde dag nog een (tussen) afspaak voor u in te plannen.

Preventief onderzoek

Veel van onze patiënten nemen het besluit om een afspraak voor zichzelf of voor hun kinderen te maken voor een preventief onderzoek. Erfelijke factoren zijn immers vaak een oorzaak van rug- en nekklachten. En ook hier geldt: "hoe eerder een afwijking in de wervelkolom wordt ontdekt - hoe effectiever deze behandeld kan worden".


Elke vrijdag van 16.00 – 16.30 uur kunt u zonder afspraak langskomen. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.

Maak kennis met chiropractie

Gratis inloopspreekuur