Beelden iDXA

De unieke iDXA Total Bodyscan helpt onze chiropractor om extra inzicht te krijgen in het ziektebeeld van de patiënt. Soms is het nu eenmaal nodig om meer informatie te krijgen dan voorhanden is en vaak is dat het maken van beeldmateriaal. U zult begrijpen dat het, afhankelijk van divers factoren, soms nodig is om te weten hoe de wervelkolom er uitziet alvorens wij een goede diagnose kunnen stellen en een behandelplan kunnen maken. 

De unieke iDXA Total Bodyscan kan het volgende voor u doen

  • Meting van uw botkwaliteit: is er sprake van osteoporose/botontkalking?
  • Opname van de wervelkolom om te bepalen of er wervelafwijkingen zijn. Dé manier om een goede diagnose te stellen als uitgangspunt voor uw persoonlijke behandelplan.
  • De bepaling van de verhouding tussen vet/spiermassa: is uw BMI acceptabel?

De iDXA Total Bodyscan is een open scan. De beelden worden meteen geprint en de patient krijgt nog dezelde dag de uitleg ervan. Naar aanleiding van de scan kan de chiropractor een goede diagnose stellen en het behandelplan hierop aanpassen. De patient wordt intensief betrokken bij het uitleggen van de scan zodat hij/zij zelf weet wat de oorzaak van zijn pijn is.

_DSC1604.jpg _DSC1618.jpg _DSC1825.jpg

 


Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak