Vragen over Informatie-verstrekking

Vanzelfsprekend staan wij u graag telefonisch of persoonlijk te woord met de antwoorden op al uw vragen. U bent ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze maandelijkse informatie-avond. In het hoofdstuk "informatie-avond" ziet u de data waarop de informatie-avonden gehouden worden. Inschrijven kan telefonisch of via het internet.

Ook bent u van harte welkom op ons vrijblijvend inloopspreekuur, elke vrijdag van 16.00- 16.30 uur (uitgezonderd tijdens vakanties) Ook mogelijk op afspraak.

Verder kunt u in onze praktijken informatiefolders verkrijgen over de volgende onderwerpen:

Chiropractie en lage rugklachten/ischias
Chiropractie en hernia
Chiropractie en artrose
Chiropractie en hoofdpijn/migraine
Chiropractie en nek-, schouder-, armpijn
Chiropractie en whiplash
Chiropractie en kaak- en aangezichtspijn
Chiropractie en sportblessures
Chiropractie en baby's
Chiropractie en opgroeiende kinderen/scoliose
Chiropractie en rsi
Chiropractie en werkomgeving

Onze informatieve brochure:
"Een introductie in chiropractie als geneeswijze" is ook kosteloos af te halen in alle praktijken.

Preventie hebben wij, van het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek, hoog in het vaandel staan; voorkomen is immers beter dan genezen.

In de Chiropractische Centra voor Rug & Nek begeleiden de chiropractoren u om in de toekomst klachten te voorkomen. Na uw tweede of derde bezoek krijgt u uw persoonlijke rapportage overhandigd. Hierin treft u ook een preventiefolder aan waarin tips staan om in het dagelijks leven rug- en nekklachten te voorkomen.

Na een aantal behandelingen zal de chiropractor u een oefeningenprogramma voorschrijven. Door deze oefeningen consequent te verrichten, kunt u zelf actief deelnemen aan het genezingsproces.

Verder biedt het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek u nog veel meer mogelijkheden om rug- en nekklachten in de toekomst te voorkomen. Bijvoorbeeld door het aanbieden van cursussen, lezingen en advies op het gebied van de algehele gezondheid.


Elke vrijdag van 16.00 – 16.30 uur kunt u zonder afspraak langskomen. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.

Maak kennis met chiropractie

Gratis inloopspreekuur