Vragen over Informatie-verstrekking

Vanzelfsprekend staan wij u graag telefonisch of persoonlijk te woord met de antwoorden op al uw vragen. U bent ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze maandelijkse informatie-avond. In het hoofdstuk "informatie-avond" ziet u de data waarop de informatie-avonden gehouden worden. Inschrijven kan telefonisch of via het internet.

Ook bent u van harte welkom op ons vrijblijvend inloopspreekuur, elke vrijdag van 16.00- 16.30 uur (uitgezonderd tijdens vakanties) Ook mogelijk op afspraak.

Verder kunt u in onze praktijken informatiefolders verkrijgen over de volgende onderwerpen:

Chiropractie en lage rugklachten/ischias
Chiropractie en hernia
Chiropractie en artrose
Chiropractie en hoofdpijn/migraine
Chiropractie en nek-, schouder-, armpijn
Chiropractie en whiplash
Chiropractie en kaak- en aangezichtspijn
Chiropractie en sportblessures
Chiropractie en baby's
Chiropractie en opgroeiende kinderen/scoliose
Chiropractie en rsi
Chiropractie en werkomgeving

Onze informatieve brochure:
"Een introductie in chiropractie als geneeswijze" is ook kosteloos af te halen in alle praktijken.

Preventie hebben wij, van het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek, hoog in het vaandel staan; voorkomen is immers beter dan genezen.

In de Chiropractische Centra voor Rug & Nek begeleiden de chiropractoren u om in de toekomst klachten te voorkomen. Na uw tweede of derde bezoek krijgt u uw persoonlijke rapportage overhandigd. Hierin treft u ook een preventiefolder aan waarin tips staan om in het dagelijks leven rug- en nekklachten te voorkomen.

Na een aantal behandelingen zal de chiropractor u een oefeningenprogramma voorschrijven. Door deze oefeningen consequent te verrichten, kunt u zelf actief deelnemen aan het genezingsproces.

Verder biedt het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek u nog veel meer mogelijkheden om rug- en nekklachten in de toekomst te voorkomen. Bijvoorbeeld door het aanbieden van cursussen, lezingen en advies op het gebied van de algehele gezondheid.


Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak