Tips voor de aanschaf van een goed nekkussen

Als u op uw rug slaapt dan raden wij een dun kussen aan. Als u op uw zij slaapt dan plaatst u een kussen onder uw hoofd en nek. Uw nek moet altijd op dezelfde hoogte liggen als de rest van de wervelkolom. Neem altijd een kussen dat uw nek goed ondersteunt, bijvoorbeeld een orthopedisch nekkussen. Het voordeel hiervan is dat dit een voorgevormde ronding heeft. Uw nek wordt daardoor optimaal ondersteund.

Tips

  • Het Elsa orthopedisch nekkussen kunt u in onze praktijk kopen. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar. De normale variant, een kindervariant die ook goed te gebruiken is voor kleinere mensen en een reisvariant. Deze is makkelijk en handzaam om mee te nemen op vakantie. Het is aan te raden uw chiropractor te vragen welke variant voor u de beste is.
  • Laat kinderen tot 2 jaar zonder kussen slapen.

Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak