Informatieavond rug-, nek- en gewrichtsklachten

Vanwege de Coronaproblematiek zijn alle informatie-avonden stopgezet. Wij sturen geinteresseerden een rugscholingspresentatie toe. Indien u de tips en adviezen goed volgt kan dit het genezingsproces aanzienlijk bevorderen. Een zeer waardevolle investering van uw tijd. Aanmelden hiervoor is mogelijk door het contactformulier.

Als onderdeel van het behandelplan adviseren onze chiropractoren elke nieuwe patiënt om  deel te nemen aan een van onze gratis digitale rugscholing. Wie het menselijk lichaam begrijpt, krijgt ook meer inzicht in zijn/haar eigen klachten. Met de informatie die wij u geven, kunt u het genezingsproces bevorderen. Met deze rugscholing geven wij u zoveel mogelijk inzicht in chiropractie als geneeswijze en u krijgt informatie over onze iDXA scan, echografie en shockwave therapie.

Het laatste gedeelte van de presentatie bestaat uit een rugscholingsprogramma. Hierbij geeft de chiropractor u adviezen over hoe u o.a. goed moet zitten, bukken, tillen en slapen. Essentiële informatie dus om klachten te voorkomen. Als u onze tips en adviezen kunt opvolgen, dan kan dit het genezigsproces aanzienlijk bevorderen.

Inschrijfformulier digitale informatieavond

Ik meld mij aan voor;