Informatieavond rug-, nek- en gewrichtsklachten

Vanwege de Coronaproblematiek zijn alle informatie-avonden stopgezet. Vanaf september sturen wij geinteresseerden een video sturen waarop u de gehele informatie avond inclusief rugscholing kunt volgen. Aanmelden hiervoor is mogelijk door het contactformulier in te vullen o.v.v. "digitale rugscholing".

Als onderdeel van het behandelplan adviseren onze chiropractoren elke nieuwe patiënt om  deel te nemen aan een van onze gratis informatie-avonden. Wie het menselijk lichaam begrijpt, krijgt ook meer inzicht in zijn eigen klachten. Met de informatie die wij u geven, kunt u het genezingsproces bevorderen. Tijdens de informatie-avond geven wij u zoveel mogelijk inzicht in chiropractie als geneeswijze en u krijgt informatie over onze iDXA scan, echografie en shockwave therapie.

Het laatste gedeelte van de avond bestaat uit een rugscholingsprogramma. Hierbij geeft de chiropractor u adviezen over hoe u o.a. goed moet zitten, bukken, tillen en slapen. Essentiële informatie dus om klachten te voorkomen. Als u onze tips en adviezen kunt opvolgen, dan kan dit het genezigsproces aanzienlijk bevorderen.

Inschrijfformulier digitale informatieavond

Ik meld mij aan voor;

Wilt u op deze avond gebruik maken van de gratis rug- en nekanalyse?