Artrose in de enkels of voeten

Onze enkels en voeten krijgen dagelijks veel te verduren. Ze brengen ons immers van punt A naar punt B en als u artrose in de enkels en artrose in de voeten heeft, is lopen niet meer zo gemakkelijk als het geweest is. De gewrichten van de enkels worden beperkt in bewegingsvrijheid door verzuring van het kraakbeen. Hierdoor worden de “klappen” niet meer goed opgevangen en is de natuurlijke schokdemper verminderd.

Wat kan de chiropractor voor u doen

Helaas kan de patiënt buiten gezond eten, veel water drinken en zoveel als mogelijk in beweging blijven, niet veel zelf doen. Hierbij is hulp van buitenaf nodig. De chiropractor zal de bewegingsvrijheid van de enkels optimaliseren en oefeningen geven zodat de patiënt weer beter kan lopen. Vaak is het nemen van aanvullende supplementen ook aan te raden.

Artrose behandelen


Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak