Meest gestelde vragen

Chiropractie is een uitgebreide materie en wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. Veel van onze patiënten zijn al bij diverse disciplines behandeld en zien vaak door de bomen het bos niet meer. Aan de linkerzijde ziet u de meest gestelde vragen ingedeeld per onderwerp. In onze centra stellen wij communicatie hoog in het vaandel, dus tijdens uw intakegesprek en gedurende de periode van het behandelplan zal uw chiropractor u uitgebreid voorlichten met adviezen die uw gezondheid ten goede komen.

Heeft u nog een vraag?

Natuurlijk is het mogelijk dat u nog vragen heeft die onbeantwoord zijn gebleven? Neem dan gerust eens contact met ons op.- telefonisch  of  e-mail. Binnen 1 werkdag mag u van ons een reactie verwachten. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het gratis inloopspreekuur. De chiropractor zal dan kennismaken met u en een korte rug- en nekanalyse uitvoeren. Daarna bespreekt hij met u wat chiropractie voor u zou kunnen betekenen. U kunt zonder afspraak binnenlopen elke vrijdag van 16.00 - 16.30 uur. Alle andere dagen en tijden op afspraak.


Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak