Na de behandeling - Hoe voelt u zich?

Wij vragen u er rekening mee te houden dat de pijn na de eerste behandeling(en) toe kan nemen voordat deze vermindert. Dit is niet noodzakelijk een slecht teken, maar een indicatie dat het lichaam op een behandeling reageert. De reactie op een behandeling is echter per patiënt zeer verschillend, elk mens is immers anders. Sommige patienten voelen zich direct beter, bij anderen heeft het wat langer nodig.

De chiropractor zal bij elke vervolgbehandeling constateren hoe snel u op de behandelingen reageert en als het gewenste behandelresultaat is bereikt, dan zal hij het aantal behandelingen afbouwen. Dit wil zeggen dat hij de tijd tussen de behandelingen zal vergroten.

Wij raden u aan na de behandeling

  • Niet meer te gaan sporten
  • Niet zwaar te tillen.
  • Zwaar huishoudelijk werk uit te stellen.

    Uw lichaam heeft rust en tijd nodig om te herstellen. Het is verstandig hier rekening mee te houden bij het plannen van uw (vervolg) afspraken.

Wat doet u als bij tussentijdse klachten?

Uw chiropractor adviseert u om direct contact op te nemen met de betreffende praktijk voor een afspraak. Kleine afwijkingen kunnen zo snel opgespoord worden en gecorrigeerd worden en u kunt acute klachten of een terugval voorkomen.

Indien u niet zeker bent wat de pijn die u voelt betekent, wat u moet ondernemen en of u een vervolgafspraak moet maken, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.


Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak