Zoeken Menu

Na de behandeling

Hoe u zich voelt na een behandeling

Wij vragen u er rekening mee te houden dat de pijn na de eerste behandeling(en) toe kan nemen voordat deze vermindert. Dit is niet noodzakelijk een slecht teken, maar een indicatie dat het lichaam op een behandeling reageert. De reactie op een behandeling is echter per patiënt zeer verschillend, elk mens is immers anders. 

De chiropractor zal bij elke vervolgbehandeling constateren hoe snel u op de behandelingen reageert en als het gewenste behandelresultaat is bereikt, dan zal hij het aantal behandelingen afbouwen. Dit wil zeggen dat hij de tijd tussen de behandelingen zal vergroten.

Neem rust na de behandeling

Wij raden u aan om op de dag van de chiropractische behandeling niet meer te gaan sporten, niet zwaar te tillen en zwaar huishoudelijk werk uit te stellen. Uw lichaam heeft rust en tijd nodig om te herstellen. Het is verstandig hier rekening mee te houden bij het plannen van uw (vervolg) afspraken.

Wat u kunt doen als u tussentijds klachten krijgt

Uw chiropractor adviseert u om direct contact op te nemen met de betreffende praktijk voor een afspraak. Kleine afwijkingen kunnen zo snel opgespoord worden en gecorrigeerd worden en u kunt acute klachten of een terugval voorkomen.

Indien u niet zeker bent wat de pijn die u voelt betekent, wat u moet ondernemen en of u een vervolgafspraak moet maken, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Wacht niet te lang en laat de oorzaak door een chiropractor onderzoeken.  Eventueel kunt u gebruik maken van het gratis inloopspreekuur op vrijdag van 16.00 – 16.30 uur zonder afspraak en alle andere dagen op afspraak.

Maak kennis met chiropractie

Gratis inloopspreekuur