Zoeken Menu

Dé behandelmethode voor rug- en nekklachten

Wat is chiropractie?

_DSC1825.jpg

De behandeling richt zich op stoornissen in het functioneren van het bewegingsapparaat en de relatie met het zenuwstelsel. De wervelkolom omgeeft en beschermt voor een belangrijk deel het zenuwstelsel. Als het functioneren van de wervelkolom verstoord is kan dit het zenuwstelsel beinvloeden. Hierdoor kunnen er diverse klachten ontstaan. Door een gericht onderzoek en behandeling lokaliseert en corrigeert de chiropractor deze blokkades. Hierdoor wordt de doorstroming van de zenuwen hersteld waarna het lichaam zichzelf weer kan genezen.


Moet u ermee "leren leven"? 

Nee, ook voor patiënten waarvan de reguliere gezondheidszorg zegt niets meer te kunnen betekenen, kan chiropractie wellicht een oplossing bieden.

Maak kennis met Chiropractie tijdens het gratis inloopspreekuur voor nieuwe patienten >

Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek

Onze organisatie bestaat al meer dan 29 jaar en is onder andere door haar servicegerichtheid en klantvriendelijkheid uitgegroeid tot een begrip in de provincies Limburg en Brabant. Ons team bestaat uit 8 enthousiaste, gedreven en zeer ervaren chiropractoren die gezamenlijk 1 doel hebben: "een tevreden patiënt".  Onze 16 office managers en secretaresses en praktijkondersteuners doen elke dag weer hun best om een passende afspraak te maken, een luisterend oor te bieden en waar nodig te assisteren.

Kom naar de informatie-avond rug- en nekklachten >