Ontstaan van klachten

Omdat de wervelkolom voor een belangrijk deel het zenuwstelsel omgeeft en beschermt, kunnen vooral stoornissen in de functie van de wervelkolom (ook wel blokkades genoemd) het zenuwstelsel beïnvloeden en mogelijk diverse klachten veroorzaken. Door een gericht onderzoek en behandeling lokaliseert en corrigeert de chiropractor deze blokkades en wordt de doorstroming van de zenuwen hersteld waarna het lichaam zichzelf weer kan genezen. 

Oorzaak van klachten

Lichamelijke oorzaken: bukken, vertillen, vallen, foute (beroeps-) houding, erfelijke factoren.
Geestelijke oorzaken: zorgen, angst, stress en spanning.

Chiropractie is er voor iedereen!

Pasgeboren baby's maar ook hoogbejaarde mensen kunnen veel profijt hebben van chiropractische behandelingen. Ook mensen die te horen hebben gekregen dat ze met hun klachten "moeten leren leven" ondervinden vaak vooruitgang of verlichting van hun klachten.

In de linkerkolom zijn al veel klachten benoemd die een chiropractor behandelt. Echter, de lijst met te behandelen aandoeningen, is veel uitgebreider. Klik hier voor een overzicht van alle klachten die een chiropractor kan behandelen.

Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak