Waarom men over ons spreekt

Wij hebben 35 jaar ervaring in het behandelen van rug- en nekklachten. Daarvan hebben we in ieder geval één ding geleerd: de noodzaak om te blijven vernieuwen. Wie zo goed mogelijk wil inspelen op de wensen en behoeften van mensen met chronische en acute klachten, moet steeds innoveren. Wij doen dit door steeds nieuwe concepten te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. Deze concepten kunnen te maken hebben met behandeltechnieken, maar ook met behandelapparatuur (zoals de iDXA Total Bodyscan, echografie en shockwave) alsmede processen van klantgerichtheid.

Wat wij voor u kunnen doen:

Zeer ervaren chiropractoren
Ons team van ervaren chiropractoren zijn allen opgeleid aan top-universiteiten over de hele wereld en volgens jaarlijkse bijscholingsopleidingen over diverse onderwerpen binnen ons vakgebied.

iDXA Total Bodyscan
Het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek was als eerste in Nederland in het bezit van de iDXA Total Bodyscan. Alle 8 centra zijn voorzien van deze unieke scan die een uitstekend beeld van de wervelkolom geeft. Verder krijgt u nog veel aanvullende informatie over uw gezondheid (de iDXA is niet kosteloos).

Echografie en shockwave therapie
Lees hier meer over

echografie       shockwave therapie

Persoonlijke rapportage
Bij uw tweede of derde behandeling ontvangt u een persoonlijke rapportage met diagnose, prognose, tips en adviezen. Op verzoek zenden wij deze rapportage ook naar uw huisarts.

Oefenprogramma op maat
Zodra uw conditie het toelaat, ontvangt u van uw chiropractor een oefeningenprogramma dat uw genezingsproces bevordert en dat u helpt om klachten in de toekomst te voorkomen. Ga hier naar oefeningenprogramma. Uniek bij het Chiropractisch Centrum.

Oefenprogramma online
Op onze website treft u een oefeningenprogramma aan. Hier wordt u door 2 instructeurs begeleid om de oefeningen die u van uw chiropractor heeft gekregen, correct uit te voeren. Dit is het eerste online chiropractisch oefenprogramma van NederlandLet op, deze oefeningen dienen door onze chiropractor geadviseerd te worden. Ga deze oefeningen níet zonder meer overnemen. Als u niet de juiste oefeningen doet, dan kan dit leiden tot meer klachten.

Productkeuze
Onze chiropractoren helpen u graag bij het maken van een goede productkeuze zoals een matras, een nek- of rugkussen, voedingssupplementen, voeding en juiste sportkeuze.

Hulp bij acute pijn
Als u in een acute pijnfase verkeert, is behandeling op dezelfde dag bijna altijd mogelijk. Houdt u er dan wel rekening mee dat er nog maar enkele plekken in onze agenda vrij zijn.

Massagebanken
In alle praktijken staan meerdere massagebanken waarop u (indien u dat wenst) kosteloos electronisch gemasseerd wordt. Uw houdt uw kleding aan en gaat op uw rug liggen. Gedurende ca. 10 minuten worden uw nek en rug gemasseerd zodat u optimaal ontspannen bent voor uw chiropractische behandeling. Het gebruik van onze massagebanken is een service van het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek en daarom kosteloos (alléén in combinatie met een chiropractische behandeling)

De ParaMon Gezondheidsmeter
U kunt in alle praktijken zo vaak als u wilt uw gezondheid meten. Uw hartslag, bloeddruk en BMI gegevens worden dan opgemeten en u kunt zo vaak als u wilt onze praktijk bezoeken om gebruik te maken van deze kosteloze service. Ook voor niet actieve patiënten!

Extra Service

  • Als onderdeel van het behandelplan geven onze chiropractoren maandelijks informatieavonden om u en andere geïnteresseerden voor te lichten over de geneeswijze chiropractie.
  • Bij binnenkomst staat er altijd een kopje koffie, cappuccino of thee op u te wachten terwijl onze secretaresses en praktijkondersteuners u op uw gemak stellen.
  • Wij kennen geen wachtlijsten, door het aantal chiropractoren dat bij onze centra werkt, en de zeer ruime openingstijden kunnen wij vrijwel altijd een snelle en passende afspraak maken.

Gratis inloopspreekuur


informatie-avond rug- en nekklachten 

Onze voornaamste zorg is het welzijn van onze patiënten, ú staat centraal!