Eerste bezoek Chiropractisch Centrum

Wellicht is chiropractie voor u (nog) geen bekende geneeswijze. In de afgelopen 50 jaar heeft de behandelmethode chiropractie binnen Nederland een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig bezoeken méér en méér patiënten met rug-, nek- en gewrichtsklachten een van de 8 praktijken van het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek.

Als deze informatie een eerste kennismaking is, neem dan gerust eens contact met ons op. Onze chiropractoren en secretaresses zijn deskundig en ervaren, zij zullen er alles aan doen u op uw gemak te stellen. Wilt u weten hoe een eerste bezoek aan een van onze 8 centra eruit ziet? Ga dan hier naar meer informatie over eerste behandeling.

Wanneer is het inloopspreekuur?

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak. En alle andere dagen en tijden mogelijk mét afspraak. U kunt dan contact met ons opnemen en wij maken graag een afspraak voor het inloopspreekuur  op een dag en tijd van uw keuze (óók in de avond en op zaterdag).

Gratis inloopspreekuur

Liever afspraak met ons maken? Dat kan!

Alle vestigingen zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar voor informatie of voor het maken van een afspraak. Onze secretaresses staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Desgewenst kan een van onze 11 chiropractoren u terugbellen. 

Maak een afspraak