Kosteloze service

Omdat wij het belangrijk vinden dat u bij het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek tevreden de deur uitloopt. Wij geloven in een duidelijke communicatie naar de patient. Helder en inzichtelijk. Geen contracten, geen vooraf betaling. Individuele zorg, daar staan wij voor. En natuurlijk geven wij hier en daar zomaar wat gratis.

Massagebanken

In alle praktijken staan meerdere massagebanken waarop u (indien u dat wenst) kosteloos elektronisch gemasseerd wordt. U houdt uw kleding aan en gaat op uw rug liggen. Gedurende ca. 10 minuten worden uw nek en rug gemasseerd zodat u optimaal ontspannen bent voor uw chiropractische behandeling. Het gebruik van onze massagebanken is een service van het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek en daarom kosteloos (alléén in combinatie met een chiropractische behandeling).

Gezondheidsmeter

Deze gezondheidskiosk meet de 5 belangrijkste gezondheids-parameters van uw gezondheid namelijk

  • Hartslag
  • Bloeddruk
  • Gewicht
  • Body Mass Index
  • Lichaamsvetgehalte

De ParaMon gezondheidsmeter staat in alle praktijken van het Chiropractisch Centrum. Patiënten en andere geïnteresseerden mogen (ook als u geen behandeling heeft gepland) gebruik maken van dit unieke apparaat. Zoveel als u wilt! Kom gerust naar één van de vestigingen en probeer de ParaMon.

Röntgenfoto’s

Mochten er de afgelopen 2 jaar al röntgenfoto’s gemaakt zijn dan zullen wij deze voor u opvragen in het betreffende ziekenhuis. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten (het is mogelijk dat het ziekenhuis in uw regio hier wél een vergoeding voor vraagt, houdt u hier a.u.b. rekening mee). Voor een aantal ziekenhuizen geldt dat de patiënt zelf de foto's dient aan te vragen. Onze secretaresses kunnen u hierover  inlichten.

Koffie en thee

Vanzelfsprekend zijn de heerlijke kopjes koffie, cappuccino, thee en warme chocomel ook een service van het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek. Voor de kinderen hebben we een heerlijk glaasje gezuiverd water.