Vragen over preventie

Het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek heeft preventie hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij onder andere informatie-avonden aan. Door deelname aan de informatie-avond wordt u bewuster van hetgeen u in uw dagelijks leven doet. Op die manier bent u actief met uw gezondheid bezig en kunt u rug- en nekklachten voorkomen. Als u de tips en adviezen goed opvolgt, kan dit het genezingsproces aanzienlijk versnellen.

Verder krijgt u bij uw tweede of derde bezoek uw persoonlijke rapportage overhandigd.

Tot slot treft u in de rapportage ook een preventiefolder aan, waarop handige tips en adviezen staan om rug- en nekklachten te voorkomen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen. U kunt zich ook afvragen, waarom moet ik tweemaal per jaar naar de tandarts ook als ik geen kiespijn heb? Controle en optimalisering van de wervelkolom is essentieel voor uw algehele gezondheid.

Deze zogenaamde controlebehandelingen zijn per patiënt verschillend, maar men zou kunnen zeggen dat deze eenmaal per maand, per 2 maanden of per 3 maanden zouden moeten plaatsvinden.

Natuurlijk afhankelijk van de leeftijd van de patiënt en de aard van de klachten.


Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak