Zoeken Menu

Vragen over preventie

Het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek heeft preventie hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij onder andere informatie-avonden aan. Door deelname aan de informatie-avond wordt u bewuster van hetgeen u in uw dagelijks leven doet. Op die manier bent u actief met uw gezondheid bezig en kunt u rug- en nekklachten voorkomen.

Verder krijgt u bij uw tweede of derde bezoek uw persoonlijke rapportage overhandigd.

Tot slot treft u in de rapportage ook een preventiefolder aan, waarop handige tips en adviezen staan om rug- en nekklachten te voorkomen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen. U kunt zich ook afvragen, waarom moet ik tweemaal per jaar naar de tandarts ook als ik geen kiespijn heb? Controle en optimalisering van de wervelkolom is essentieel voor uw algehele gezondheid.

Deze zogenaamde controlebehandelingen zijn per patiënt verschillend, maar men zou kunnen zeggen dat deze eenmaal per maand, per 2 maanden of per 3 maanden zouden moeten plaatsvinden.

Natuurlijk afhankelijk van de leeftijd van de patiënt en de aard van de klachten.

Wacht niet te lang en laat de oorzaak door een chiropractor onderzoeken.  Eventueel kunt u gebruik maken van het gratis inloopspreekuur op vrijdag van 16.00 – 16.30 uur zonder afspraak en alle andere dagen op afspraak.

Maak kennis met chiropractie

Gratis inloopspreekuur