Nitric Oxyde

Supplement voor een gezonde bloeddruk en vaatstelsel

Wat is Nitric Oxyde
Het controleren en gezond houden van uw bloeddruk is heel belangrijk. Een van de belangrijkste zaken om een gezond vaatstelsel te houden is Nitric Oxide. Deze uitvinding heeft een Nobel prijs gekregen want speelt een zeer grote rol voor de gezondheid van het vaatstelsel.

Hoe het werkt
Nitric Oxide wordt natuurlijk aangemaakt in ons lichaam. Met genoeg Nitric Oxide kunnen vaten ontspannen verwijden. Hierdoor is er minder risico op het samenklonteren van plak (zoals cholestorol) die kan zorgen voor verstopping van de vaten. Hierdoor kan men een normale bloeddruk behouden.

Aanmaak van Nitric Oxide
Echter, het vermogen van het lichaam om nitrix oxide aan te maken wordt aanzienlijk minder als we ouder worden. Daarom is het belangrijk dat u een actieve levensstijl onderhoud en een nitraatrijk dieet aanhoudt. Voorbeelden hiervan zijn groene groentes maar vooral verse bieten. Het supplement helpt het lichaam mee om meer Nitric Oxide aan te maken.

Waar kan ik het krijgen
Nitric Oxide is vanaf nu verkrijgbaar in alle vestigingen. Een maandverpakking kost 69 euro. U neemt 2 tabletten per dag, verdeeld over 12 uur.

Wilt u meer informatie over Nitric Oxide? Vraag dan gerust een van onze chiropractoren of stuur een e-mail via het contactformulier.