Alles onder één dak

Waarom iedereen over het Chiropractisch Centrum voor Rug en Nek spreekt? Wij zijn de enige chiropractiepraktijken in Limburg met alles onder één dak. Alle apparatuur, deskundigheid en ervaring samen om een goede diagnose stellen en de beste aanpak voor een individueel behandelplan. Maar ook niet minder belangrijk, omdat we oprecht passie voor ons vak hebben. Deskundige chiropractoren, de meest geavanceerde apparatuur, empathie en een luisterend oor. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. U kunt terecht bij onze praktijk in Weert op Nassaulaan 3a.

Contactgegevens Chiropractie 
Weert:

Nassaulaan 3a
6006 CM Weert
Tel.: 0495 - 54 53 45

Parkeren: gratis op de Nassaulaan

Meestvoorkomende rug- en nek klachten:

Rugpijn      Nekpijn      Hoofdpijn      Schouder- & armpijn      

Hernia      Ischias     Knieklachten      Hielspoor      

Alle klachten

Openingstijden praktijk Weert:

Maandag: 07.30 - 19.30
Dinsdag: 07.30 - 19.30
Woensdag: 07.30 - 13.30
Donderdag: 07.30 - 17.30
Vrijdag: 07.30 - 17.00
Zaterdag: 07.30 - 12.30

Afspraak maken

Gratis inloop spreekuur Chiropractie Weert

 Elke vrijdag kunt u van 16.00 en 16.30 uur in onze praktijk in Weert terecht, zónder afspraak voor een gratis rug- en nekanalyse.
Ook mogelijk mét afspraak op alle andere dagen.

De patiënt vult een vragenlijst in en bespreekt de klachten met de chiropractor.

De chiropractor verricht een korte rug- en nekanalyse.

De chiropractor geeft advies of chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden.

De secretaresse geeft u alle praktische informatie over het maken van een afspraak, tarieven en vergoedingen.

Over de iDXA Bodyscan

De unieke iDXA Total Bodyscan helpt onze chiropractor om extra inzicht te krijgen in het ziektebeeld van de patiënt. Soms is het nu eenmaal nodig om meer informatie te krijgen dan voorhanden is en vaak is dat het maken van beeldmateriaal. U zult begrijpen dat het, afhankelijk van diverse factoren, soms nodig is om te weten hoe de wervelkolom er uitziet alvorens wij een goede diagnose kunnen stellen en een behandelplan kunnen maken.

De iDXA Bodyscan kan het volgende voor u doen:

  • Meting van uw botkwaliteit: is er sprake van osteoporose/botontkalking?
  • Opname van de wervelkolom om te bepalen of er wervelafwijkingen zijn. Dé manier om een goede diagnose te stellen als uitgangspunt voor uw persoonlijke behandelplan.
  • De bepaling van de verhouding tussen vet/spiermassa: is uw BMI acceptabel?

De iDXA Total Bodyscan is een open scan. De beelden worden meteen geprint en de patient krijgt nog dezelde dag de uitleg ervan. Naar aanleiding van de scan kan de chiropractor een goede diagnose stellen en het behandelplan hierop aanpassen. De patient wordt intensief betrokken bij het uitleggen van de scan zodat hij/zij zelf weet wat de oorzaak van zijn pijn is.

Interview: tank voor diepzeeduikers goed voor long covid patiënten

Interview: tank voor diepzeeduikers goed voor long covid patiënten

Bekijk de video

Onze specialisten in Weert

Foto's praktijk Weert:
Patiënttevredenheid
Super medewerkers en zeer goede behandelingen. Mijn klachten zijn veel minder. Klantvriendelijkheid staat erg hoog in het vaandel. Ik rijd er graag 30 km voor om hier patiënt te kunnen zijn.
Dieke de Laat - Den Bosch (echte foto)
Dieke de Laat - Den Bosch (echte foto)
Het allerfijnste vind ik dat er geluisterd wordt. Met heel veel zorg en aandacht wordt er een behandelplan gemaakt. Heb ik erge klachten kan ik vrijwel meteen terecht. De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk en alles wordt super professioneel aangepakt. Onze kinderen worden regelmatig vanaf geboorte nagekeken wat heel belangrijk is vooral nu ze in de groei zijn. Al met al zijn wij al jaren zeer tevreden patiënten. (juni 2019)
Darlene Doomernik-Harris (echte foto)
Darlene Doomernik-Harris (echte foto)
Heel erg geholpen , eigenlijk al na een paar behandelingen. Wat ik heel prettig vond was de rustige professionele benadering. (juni 2019)
Marielle Jacobs - Weert (echte foto)
Marielle Jacobs - Weert (echte foto)
Ik kom al jaren en kan niet meer zonder. In het begin vooral pijnbestrijding en nu elke paar maanden onderhoud. Ik had al jaren last van stijve gewrichten en pijn in nek/schouders. Alles verleden tijd. Fijn!
Anne Raaymakers - Eindhoven (echte foto)
Anne Raaymakers - Eindhoven (echte foto)
Ik heb heel goede ervaring met centrum voor rug en nek. Kom er nu 3 jaar en heb op het ogenblik geen last van mijn rug. Als ik eerder last krijg dan dat ik de volgende afspraak heb kan ik altijd in dezelfde week soms dag nog terecht voor een behandeling. Heel vriendelijk personeel en ook eerlijk als behandeling niet geschikt is . Heel tevreden. Juni 2019
Mevrouw van der Lugt (echte foto)
Mevrouw van der Lugt (echte foto)
Ben al sinds de jaren '90 in behandeling en voel me telkens als ik er geweest ben als herboren. Wil dan ook mijn dankbaarheid voor de geboden zorg op deze plaats bieden.
Jacques Scholtes - Weert (echte foto)
Jacques Scholtes - Weert (echte foto)
Inmiddels 6 x bij de locatie in Eindhoven geweest. Behalve dat ik zeer tevreden ben over het resultaat tot nu toe, heb ik zelden meegemaakt dat er zo'n oprechte positieve benadering naar de patiënten toe is. Fijn om op deze manier behandeld te worden! (juni 2019)
Wilma van den Hurk (echte foto)
Wilma van den Hurk (echte foto)
Kwaliteit van leven is 100% verbeterd sinds ik hier regelmatig kom. Ben erg dankbaar voor de goede behandelingen in Sittard! (mei 2019)
Els Caris (Sittard) (echte foto)
Els Caris (Sittard) (echte foto)