Artrose in de nek

“Mijn nek is versleten, en daar is niets aan te doen” vertelt ons een patiënt. In zeker zin heeft deze patiënt wel gelijk. Want ook de chiropractor kan deze patiënt niet nieuw maken, want aan de artrose zelf is niet veel te doen. Maar wél aan de pijn die de artrose veroorzaakt in de nek. Artrose in de nek openbaart zich vaak door stijfheid en pijn. En vaak een combinatie van de twee samen. Dan is een bewegingsbeperking vaak het gevolg van artrose in de nek. De chiropractor richt zich op het soepel houden ervan.

Eigen inbreng patiënt

Door in beweging te blijven, veel water te drinken en regelmatig een chiropractor te bezoeken, kunt u voorkomen dat artrose in de nek verergerd.


Maak gratis kennis met chiropractie

Elke vrijdag tussen 16.00 - 16.30 uur zonder afspraak.

Wilt u eerst weten wat de chiropractie voor u kan betekenen? Kom dan vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur. Alle andere dagen en tijden zijn op afspraak.  In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw klachten  met de chiropractor. De chiropractor geeft vervolgens advies welke chiropractische behandelingen wellicht een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. 

Gratis inloopspreekuur      Maak direct een afspraak