Zoeken Menu

Maud van Loon

Mijn naam is Maud van Loon, gehuwd en moeder van 2 meiden.

Ik ben ondertussen alweer heel wat jaren werkzaam bij het Chiropractisch Centrum in Heerlen en ik heb het er nog altijd prima naar mijn zin. In de loop der jaren zijn er heel wat collega's bijgekomen (zowel mannelijk als vrouwelijk) maar er is nog steeds sprake van een zeer hecht team. Heel fijn om daarvan deel uit te mogen maken.

Zowel mijn man, kinderen als ikzelf komen voor chiropractische behandeling in aanmerking. Mijn man vanwege het feit dat zijn rug een zeer zwakke plek is. Hier kan hij prima mee leven dankzij de chiropractor en door het regelmatig doen van oefeningen die hij destijds van de chiropractor mee kreeg.

Ook beide dochters komen preventief voor behandeling .  Regelmatige behandeling draagt zeker ook bij aan het dagelijks goed kunnen functioneren en bij het verrichten van de dagelijkse werkzaamheden.

Verder vind ik het werken met en voor mensen enorm leuk en hou ik van een praatje aan de balie. Dit maakt het contact nog prettiger en op deze manier heb ik echt wel een band met de patiënten. Ik hoop dit werk nog jaren te kunnen blijven doen met net zo veel plezier!!

Tot ziens

Maud van Loon, secretaresse

Maud van Loon