Ilse Meurkens

Mijn naam is Ilse Meurkens. Samen met mijn man Jeffrey, mijn zoon Nori en mijn dochters Niene en Doutse ben ik woonachtig in Budel.

Ik ben inmiddels al heel wat jaren werkzaam bij het Chiropractisch Centrum voor Rug en Nek en doe dit nog steeds met veel plezier. Toen ik hier begon te werken had ik niet in de gaten hoe afwisselend dit werk is, er komt zoveel meer bij kijken dan alleen de hele dag achter de computer aan de balie zitten. Het allerleukste aan dit werk vind ik nog het directe contact met de patiënten. Na al die jaren ken ik al veel patiënten, die ik natuurlijk regelmatig terug zie. Zo herken je elkaar en krijg je toch een vertrouwelijke sfeer, wat ik zelf prettiger vindt dan alles maar zakelijk afhandelen. Even een praatje aan de balie is toch net even anders.

Mijn gezin en ik worden ook regelmatig behandeld. Mijn kinderen al gelijk vanaf de geboorte, zodra het kon heb ik ze na laten kijken. Naarmate ze ouder worden hebben ze last van groeipijnen en sportblessures en dat laten we graag behandelen. Ze vragen er zelfs inmiddels al zelf om!

Op dit moment ben ik werkzaam in de praktijken Eindhoven en Weert maar u kunt me ook in andere vestigingen tegen komen waar ik graag een praatje met u zal maken.

Tot ziens in een van onze praktijken!

Groetjes,
Ilse Meurkens

Ilse Meurkens