Mijn naam is Carla Verheijen en sinds september 2017 op woensdag, vrijdag en (afwisselend) op zaterdag te vinden in onze praktijk in Helmond. Het is bijzonder om deel uit te mogen maken van een deskundig team van Chiropractors en een groep hechte collega’s waarbij alle aandacht uitgaat naar het verbeteren van het welzijn van de patiënt. Daarbij is het een voorrecht de positieve resultaten van een Chiropractische behandeling iedere dag van dichtbij te mogen meemaken.

Iedereen kent het wel: “Op zoek naar een oplossing voor het verhelpen van lichamelijke klachten”. Indien dit momenteel op u van toepassing is dan nodig ik u graag uit tijdens één van onze inloop spreekuren om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden. De chiropractor geeft u op dat moment een deskundig advies over een eventuele Chiropractische behandeling van uw klacht.  Ik maak graag een afspraak voor u!

Naast onze reguliere patiënten die ik wekelijks ontmoet, ontmoet ik ook u graag om een steentje bij  te mogen dragen aan uw gezondheid. Ons team staat graag voor u klaar!

Tot ziens in Helmond!