Best doen

Best doen

In de kerstmaand voelen veel mensen zich meer verbonden met anderen en bestaat de behoefte om de kerstgedachte uit te dragen. Maar wat houdt dat dan in, vraag je je af. Vrede op aarde? Meer tolerantie? Verdraagzaamheid? Redelijk algemene omschrijvingen voor wat je simpelweg zou kunnen noemen; we willen gewoon dat iedereen lief voor elkaar is. Maar als je om je heen kijkt zie je toch dat veel mensen zich inzetten voor een ander. Voor de buren, voor vrienden die het minder hebben, voor daklozen of vluchtelingen. De wereld is zo slecht nog niet als je ziet hoe klein- en grootschalig het beste voor elkaar gedaan wordt.

Ook in onze branche kunnen we het nooit goed doen voor iedereen. Mensen willen nou eenmaal, sneller en beter. Dat is de maatschappij waarin we terecht gekomen zijn. Geduld is een schone zaak, zegt mijn vader altijd, maar geduld is tegenwoordig voor velen ook moeilijk op te brengen. Ik kan met mijn hand op het hart zeggen dat ons hele team, dag in dag uit zijn best doet voor onze patienten.  Door langer door te werken, door hulpbehoevende mensen een extra hand toe te steken of zelfs door die mooie glimlach van de assistente aan de balie.

In deze maakbare wereld moeten we van een ding kunnen uitgaan. Dat iedereen zijn best doet. Op micro- of macroniveau dat maakt niet uit. En als je dan toch iets verder kijkt dan je neus lang is dan zie je al die mooie initiatieven die o.a. in de decembermaand ontstaan.

En dan mag je zeggen …. Je best doen, dat is zeker goed genoeg.

Het hele team van het Chiropractisch Centrum wenst u mooie dagen. Ons team van 30 enthousiaste medewerkers staat ook volgend jaar weer voor u klaar.

Bezoek ons op
www.rugcentrum.nl of neem contact met ons op

Terug