Zwangerschapsyoga bij Chiropractisch Centrum Heerlen (Parkstad)

De meeste vrouwen vinden de periode(s) van hun zwangerschap(pen) heel bijzonder en zouden deze voor geen goud willen missen. Misschien gaat niet altijd alles goed, voelt je lichaam wel eens moe of zwaar, ben je misselijk of ziek, of maak je je zorgen om je baby, het is een periode die het waard is om bewust geleefd te worden. Zwangerschapsyoga biedt je onder meer de kans om met aandacht bij je zwangerschap en kindje te zijn. Daarnaast biedt zwangerschapsyoga nog meer voordelen:

• Voorbereiding op de bevalling

• Voorbereiding op het moederschap

• Informatie over zwangerschapsverloop & bevallingsproces

• Behoud van flexibiliteit en kracht

• Zorg voor de bekkenbodem

Vanaf 20-25 weken ga je waarschijnlijk meer en meer merken dat je in verwachting bent. Je buik gaat sterker groeien en je gaat je psychisch bewuster voorbereiden op het moederschap en je naderende bevalling. Dat is het uitgelezen moment om te starten met een cursus zwangerschapsyoga.

Omdat vooraf wordt besproken per wanneer je kunt instromen, is het van belang op tijd contact met ons op te nemen. Wij adviseren alle cursisten een minimum van 12 lessen. Zo krijg je voldoende tijd om je de technieken eigen te maken en vertrouwd te raken met zwangerschapsyoga. Maar natuurlijk kun je zwangerschapsyoga blijven volgen tot aan de bevalling. Daar zijn de lessen volledig op afgestemd!

Zwangerschapsyoga is zacht, liefdevol, warm en teder, net als het kindje in je buik.

Lesdagen

Iedere dinsdag van 19:30 – 20:45 uur (instroommogelijkheid).

Kosten

€120,- voor een minimum van 12 lessen. Daarna per losse les €10,-.

Locatie

Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek
Coriovallumstraat 32
6411 CD Heerlen

Aanmelden

LEEF! Praktijk voor Ouder & Kind
W: www.praktijkleef.nu
E: info@praktijkleef.nu
T: 043-3066571
M: 06-20628538