Cursus Babymassage

9 maanden lang leeft je baby in een omgeving waar het altijd lekker warm is, hij continu wordt gestreeld en aangeraakt en het ruisen van zijn moeders bloed en het kloppen van haar hart hem geruststellen. De wondere wereld van de baarmoeder staat in schril contrast met de wereld daarbuiten.

Om deze overgang goed te begeleiden is het belangrijk uw baby veel te knuffelen en dicht bij u te dragen. Babymassage is een mooie aanvulling hierop en brengt daarnaast nog meer voordelen met zich mee. Naast het feit dat babymassage een ontspannende manier is van aandacht schenken aan je baby, stimuleert het tevens de zintuiglijke, motorische en emotionele ontwikkeling van het kind.

De belangrijkste effecten van babymassage

Positieve invloed op de hechting tussen ouder & kind.Effectieve invloed op baby’s met een voorkeurshouding.Werkt positief op de spijsvertering (zéér effectief bij buikkramp).Diepgaande werking op de bloedcirculatie en organen.Biedt rust & ontspanning.Bevordert de nachtrust.

Tijdens deze 4-daagse cursus (1,5 uur per dag) breiden we de babymassage techniek met elke les uit. Zo werken we stap voor stap toe naar een volledige massage. Naast de babymassage behandelen we diverse thema’s en houdt één van de chiropractors een lezing over het voorkomen van rug & nekklachten bij baby’s en jonge kinderen.

Cursusdagen Juni

Donderdag 5, 12, 19 & 26 juni van 10:00 – 11:30 uur
Zaterdag 7, 14, 21 & 28 juni van 10:00 – 11:30 uur

Kosten per cursus

€95,- voor één baby met begeleider

Locatie

Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek
Coriovallumstraat 32
6411 CD Heerlen

Inschrijven

LEEF! Praktijk voor Ouder & Kind

W: www.praktijkleef.nu
E: info@praktijkleef.nu
T: 043-3066571
M: 06-20628538