Van hardlopen uw passie maken

Run2Day Eindhoven is ontstaan om van passie een beroep te maken en zowel beginnende als gevorderde lopers van een verantwoord loopadvies te voorzien. Mijn naam is Andre lindhout en ik zal u op maandag 17 november 2014 op een leuke en frisse manier proberen te motiveren om te gaan hardlopen.

Bij Run2Day Eindhoven (en alle andere Run2Day winkels) zijn we helemaal gek van hardlopen. Iedereen loopt bij Run2Day. Van 1 tot ruim 42 km. Daarom kunnen we je een goed en objectief advies geven. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat erbij hoort. Daarnaast nemen we alleen genoegen met de beste hardloopproducten, van schoenen tot accessoires. Dat is immers de basis om comfortabel, blessurevrij en gezond te kunnen lopen.

Run2Day wil absoluut geen ‘witte jassen winkel’ uitstraling hebben, ook al hebben we deze expertise wel in huis. Wij zijn laagdrempelig; je kunt altijd even binnenlopen voor advies. Gewoon zonder afspraak. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets heeft Run2Day al eens de bekende ‘Warme Douche’ van het TV-programma Radar gekregen!

Gratis video analyseBij Run2Day maken we altijd een gratis videoanalyse van je loopstijl. Dan wordt er een video gemaakt van je voetafwikkeling tijdens het hardlopen. Wij vinden het belangrijk dat dit dynamisch (lees: rennend) gebeurt. Dan kunnen we precies zien hoe iemand loopt en adviseren welke schoen daar het best bij past. Natuurlijk kijken we ook naar je voettype (breedte/lengte etc.) en luisteren we naar je wensen. Zo vinden we samen jouw ideale loopschoen. Ook kunnen we je vakkundig adviseren over hardloopkleding, ondergoed en accessoires en al het andere dat lopen juist nog leuker maakt.

Starten met hardlopen/het volgende stapje bij hardlopen
Op 17 november geef ik ook persoonlijke tips en een (gratis) schema?  Wij organiseren we looptrainingen voor beginners onder de naam iRun.  Gedurende het hele jaar organiseren we clinics op allerlei gebieden. Over sportvoeding, ademhaling, trailrunning, het lopen van crosjes en ChiRunning (natural running).

Van harte welkom! Chiropractor Moorcroft zal voorafgaand aan de lezing de gastspreker introduceren en zijn visie geven op het onderwerpen; "Chiropractie en hardlopen".

De lezing wordt verzorgd door;Andre Lindhout, Run2day (rechts op foto)

Waar;         Praktijk Eindhoven
Wanneer;   Maandag 17 november
Tijd;           Aanvang 19.30

Heeft u interesse maar vindt u de praktijk in Eindhoven te ver? Laat het ons dan hier weten, bij voldoende belangstelling, zullen we een soortgelijke avond in de praktijk van uw keuze houden.

Inschrijven

• Elke gast kan 1 introducee meenemen.
• Vul het onderstaande aanmeldingsformulier in. Let op vol = vol
• Na afloop is er gelegenheid, onder het genot van een drankje, om vragen te stellen aan chiropractor Moorcroft en Andre Lindhout over chiropractie en hardlopen.
• Enkele dagen voor de lezing ontvangt u van ons een herinneringsmail. Indien u onverhoopt niet kunt komen, laat het ons dan weten. Op die manier kunnen we iemand van de wachtlijst een plezier doen.

Inschrijven