Sandra Bos

Mijn naam is Sandra Bos en ik woon met mijn gezin in Nederweert-Eind. Sinds eind 2016 werk ik als secretaresse in het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek. Mijn vaste stek is de praktijk in Venlo, maar u kunt me ook treffen in Eindhoven of in een van de andere praktijken mocht dit nodig zijn.
Vanaf het begin heb ik me in het Chiropractisch Centrum welkom gevoeld. Het management, chiropractoren en secretaresses hebben me met open armen ontvangen, met veel geduld de fijne kneepjes van het vak geleerd en me laten groeien in het bedrijf.

Diezelfde warmte zie ik ook terug in de behandeling van de patiënten. Voor nieuwe patiënten wordt ruim tijd vrij gemaakt voor een deskundig onderzoek en behandeling. De patiënt gaat pas de deur uit als alles duidelijk is besproken. Elke patiënt krijgt een op maat gemaakt behandelingsplan.  Die persoonlijke aanpak wordt enorm gewaardeerd en dat zie ik dan weer terug aan de balie. Veel tevreden gezichten en patiënten die onze praktijken blijven bezoeken.

Een van de leukste aspecten van mijn werk is de omgang met de patiënten. Altijd tijd voor een praatje, heel vaak een gezellige babbel, maar soms ook serieus of verdrietig. Ook wij secretaresses zijn er om de patiënt een goed gevoel te geven, anders dan de chiropractor, maar ik denk niet minder belangrijk.

Met eigen ogen heb ik inmiddels mogen zien wat chiropractie kan doen. Een patiënt die met veel pijn de praktijk binnenkomt en na enkele behandelingen (soms al gelijk) weer goed kan functioneren. Het blijft mooi om te zien.
Ik heb mijn plek in elk geval gevonden in dit fantastisch team en centrum.

Graag ontmoet ik u in een van onze praktijken. De koffie staat altijd klaar.

Sandra Bos

Sandra Bos