Nicole Rutten

Voor degene die me nog niet zo goed kennen zal ik me even voorstellen:

Mijn naam is Nicole Rutten. Vanaf 1996 ben ik al werkzaam bij het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek ! Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben we dochter Marit en zoon Jorris.

Vers van school ben ik helemaal met de praktijken meegegroeid en voelt het echt een beetje als “mijn praktijk”. Van 2 praktijken en 2 chiropractoren naar 7 praktijken en 10 chiropractoren!! Aangezien we zo ontzettend aan het groeien zijn en vooral ook met onze tijd mee gaan wat de techniek betreft, blijft het werk een echte uitdaging. Geen dag is hetzelfde!!

Veel patiënten zullen wel gemerkt hebben dat ik niet altijd meer aanwezig ben op de vaste plekken of aan de balie. Dit komt doordat ik meer ondersteunend werk achter de schermen ben gaan doen. Maar... natuurlijk wil ik de baliewerkzaamheden en het contact met de patiënten niet helemaal opgeven en zet ik me met heel veel plezier voor 100% in voor de patiënten.

Het is fijn om de alom bekende gezichten te zien, leuke nieuwtjes met elkaar te delen en er vooral ook voor te zorgen dat de nieuwe patiënten zich op hun gemak voelen bij ons.

Ik hoop dan ook jullie nog lang te mogen begroeten met een glimlach en een kopje koffie.

Tot gauw. Nicole

Nicole Rutten