Nadine Bos

Mijn naam is Nadine. Ik ben een van de oproepkrachten bij het Chiropractisch Centrum. Iedere zaterdag ben ik te vinden in een van de zeven praktijken. Naast deze geweldige bijbaan volg ik de studie Human Resource Management in Eindhoven.

Na zes jaar gewerkt te hebben in de horeca werd het tijd voor iets anders. En wat een geluk heb ik. Een baan als oproepkracht bij het Chiropractisch Centrum kwam als geroepen. Met veel enthousiasme werd ik welkom geheten in het team. Mijn moeder, collega Sandra Bos, heeft mij klaargestoomd om na een maand zelfstandig alle baliewerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Ik ben inmiddels inzetbaar in alle praktijken.

Het leukste aan mijn werk vind ik de timemanagement die erbij komt kijken. Ervoor zorgen dat het spreekuur prettig verloopt, de telefoontjes tussendoor beantwoorden, rapporten maken en patiënten voorzien van informatie. Heerlijk om in die flow te zitten.

Naast dat ik het werk enorm leuk vind, heb ik het ook getroffen met een fantastisch team! Ik hoop u gauw te zien in een van de praktijken.

Nadine

Nadine Bos