Zoeken Menu

Monique Wubben

Omdat ik een nieuw gezicht ben binnen het Chiropractisch Centrum voor Rug en Nek stel ik me even aan u voor: Mijn naam is Monique Wubben en per 23 oktober 2017 secretaresse voornamelijk voor de locatie Helmond, mijn vaste dagen zijn de maandag, dinsdag en ééns per maand ook op de zaterdagochtend. U zult mij soms ook vinden op de locatie van Eindhoven en Weert.

Ik ben geboren op 25 juli 1978 te Rijswijk (nabij Den Haag), en in mei 2011 voor de liefde verhuist naar Helmond.

In 2014 kreeg ik zelf nek- en rugklachten en ben ik als patiënt terecht gekomen bij het Chiropractisch Centrum voor Rug en Nek in Helmond. Via het inloopspreekuur kon ik terecht met al mijn vragen en werd er gelijk een behandelplan opgesteld. Binnen een paar dagen voelde ik al gelijk verschil en een verbetering in mijn klachten.

Dus toen ik in oktober 2017 de vacature voor secretaresse voorbij zag komen, aarzelde ik geen moment en solliciteerde ik op de functie. Ik werd aangenomen en ben in een aantal weken goed begeleid en ingewerkt door de office managers maar vooral door het fantastische team van managers, chiropractors en secretaresses.

Ik hoop u snel te mogen begroeten in één van onze vestigingen.

Monique Wubben