Jolijn van de Ven

Mijn naam is Jolijn van de Ven. Ik ben de trotse moeder van mijn prachtige dochtertje van 3, Jessie en samen met haar woon ik in Veghel en leven wij een actief, sportief leven. Wij zijn ondernemend, zijn vaak bezig met grootse knutselwerken, wandelingen en kooksessies.

In 2016 ben ik mogen starten in dit leuke dynamische team van secretaresses en chiropractoren. Allemaal even kundig, gemotiveerd en ontzettend vriendelijk! 
De meeste van mijn werkdagen ben ik in de praktijk in Eindhoven te vinden en soms spring ik bij in Helmond.  Het is mooi om te zien hoe elke van de 7 praktijken wel precies dezelfde werkwijze heeft maar toch haar eigen ‘karakter’ heeft ontwikkeld.

Ik heb zelf aan den lijven mogen ondervinden wat voor positief effect chiropractie op mij en mijn dochtertje hebben.  Het is mooi om te zien hoeveel mensen baat hebben bij de behandelingen, onze patiënten die na elke behandeling opgelucht en blij zijn, maken mijn werkdag nog leuker en geeft ontzettend veel energie. Graag begroet ik u snel in 1 van onze vestigingen! 

Jolijn

Jolijn van de Ven