Angelique Bos

Mijn naam is Angelique van den Bos, Ik ben getrouwd met Vincent en moeder van zoon Liam en dochter Jackie. Sinds December 2019 ben ik werkzaam bij het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek.

Ik ben van huis uit een echt mensen-mens en doe niets liever dan iedereen met een lach en luisterend oor te woord staan. Toen ik geheel per toeval de vacature voor deze functie tegenkwam voelde ik aan alles dat ik wel moest solliciteren!

Na een uitvoerige inwerkperiode ben ik aan de slag gegaan binnen een geweldig team van managers, chiropractoren en secretaresses. Alsof het zo moest zijn kreeg ik niet lang daarna hevige rugklachten, klachten waarvoor ik al snel zware pijnbestrijding kreeg voorgeschreven. Gelukkig wist ik inmiddels beter en kon ik snel terecht. Al na 1 behandeling kon ik de klachten goed aan zonder enige pijnbestrijding en 2 behandelingen later voelde ik me weer als nieuw!

Momenteel komt u mij vooral tegen in de praktijk te Roermond of Heerlen, maar als vliegende keep kunt u mij eigenlijk op alle locaties tegen het lijf lopen.

Ik hoop u snel te mogen begroeten in één van onze praktijken.

Angelique  Bos