Warren Rees D.C.

Mijn naam is Warren Rees. Ik kom uit Zuid-Afrika. Een land waar de natuur, het weer en de mensen fantastisch zijn. Toch besloot ik om een nieuw avontuur in Nederland aan te gaan, een ander land en cultuur te leren kennen en te genieten van al het moois wat Europa te bieden heeft. Ik woon op dit moment met mijn verloofde in Eindhoven.

Mijn passie voor sport en de beweging van het menselijk lichaam hebben me doen besluiten een carrière te starten in de chiropractie. Het doel van chiropractie is verbetering en/of herstel van het bewegingsapparaat en patiënten hun optimale levensstijl terug te geven. In 2015 heb ik het zesjarige programma afgerond waarna ik een aanvullend onderzoek heb gedaan naar de diagnose en conservatieve behandeling van sportblessures.

Mijn passie voor sportchiropractie bood mij de mogelijkheid om als behandelend chiropractor te werken bij tal van internationale sportevenementen naast mijn twee eigen praktijken in Johannesburg.

Ik hou zoveel van mijn werk dat ik oprecht kan zeggen dat mijn werk mijn hobby is. Mensen helpen die pijn hebben of gewoon hun dagelijks leven willen verbeteren door soepel en functioneel te blijven is het meest lonende onderdeel van mijn werk.

Ik kijk ernaar uit u in de toekomst te mogen ontmoeten.

Ik ben beschikbaar op:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
Warren Rees D.C.