Jean le Grange D.C.

Ik ben geboren en opgegroeid in Zuid-Afrika. In 1997 ben ik toegelaten tot de Universiteit van Stellenbosch en hier heb ik sportwetenschappen gestudeerd. Nadat ik deze opleiding met succes heb afgerond ben ik verhuisd naar Johannesburg. Hier heb ik chiropractie gestudeerd aan de Universiteit van Johannesburg. Het functioneren van de wervelkolom als centrale punt van het lichaam én het aanpakken van de oorzaak en niet symptoombestrijding waren de reden waarom ik voor de studie chiropractie heb gekozen.

Samen met mijn vrouw Mariska en dochtertje woon ik in het mooie Maastricht. Ik doe graag aan sport en mijn favorieten zijn mountain biking, golf en, sinds ik verhuisd ben naar Europa, ski ik ook graag. Door mijn opleiding sportwetenschappen en chiropractie ben ik in de gelegenheid geweest om  samen te werken met atleten en sporters, varierend van vrijetijds sporters tot bekende sportsterren. Maar waar mijn hart echt ligt is het behandelen van vaders, moeders, kinderen en grootouders. Het geeft me veel genoegen om door middel van chiropractische behandelingen hun dagelijks leven aangenamer te maken.

Ik werk in de praktijken in Heerlen en Roermond en ik hoop u hier binnenkort een keer te mogen begroeten. Wist u dat u elke vrijdag gebruik kunt maken van ons gratis inloopspreekuur. Mijn collega’s en ik doen dan korte analyse en bespreken met u wat chiropractie voor u zou kunnen betekenen.

Ik zie u graag in een van onze praktijken,

Jean LeGrange D.C.

Ik ben beschikbaar op:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
Jean le  Grange D.C.