Jacques Maree D.C.

Ik ben Jacques Herman Maree en ik kom uit Pretoria, Zuid-Afrika.

Op school zat ik op atletiek en raakte gewend aan de fysieke stress die daarbij komt. Ik was regelmatig door verschillende therapeuten behandeld, tot de dag dat ik mijn eerste Chiropractische sessie bijwoonde. Daarna waren mijn sportblessures iets van het verleden en ik was vastbesloten om Chiropractor te worden. Ik heb mijn master in Chiropractie behaald aan de Universiteit van Johannesburg. Mijn proefschrift over de rehabilitatie van het polsgewricht werd in 2018 gepubliceerd in het eerste Zuid-Afrikaanse Chiropractisch klinisch tijdschrift en in 2020 internationaal gepubliceerd in het ‘Journal of Manipulative and Physiological Therapeutics’. Tijdens mijn studie hielp ik graag als clinicus en assisteerde ik vierdejaars studenten met chiropractor techniek.

Daarna werkte ik in een maatschap voordat ik in 2017 mijn eigen praktijk begon. Ik heb een passie voor alle patiënten, van pasgeboren baby's,  personen die veelvuldig aan een bureau moeten zitten, tot 100-jarige avonturiers. Ik ben getrouwd met een geweldige vrouw, Maryke, en samen hebben we een zoon, Kelvin.

Als Chiropractor streef ik ernaar om patiënten Chiropractische behandelingen van de hoogste kwaliteit te bieden, zodat zij ongehinderd door het leven kunnen gaan.

Ik kan niet wachten tot onze praktijk in Boxmeer opent. Kom eens langs voor bijvoorbeeld een gratis rug- en nekanalyse. Ik vertel u dan graag wat ik voor u kan doen.

Jacques Maree D.C.

 

 

 

Jacques Maree D.C.