Hardus Nieuwenhuis D.C.

Mijn naam is Hardus Nieuwenhuis, ik ben geboren en opgegroeid in Bloemfontein, Zuid Afrika. Ik ben altijd een actief kind geweest en heb veel gesport, maar vooral rugby en worstelen. Door het contact dat rugby vereist, kreeg ik uiteindelijk last van mijn rug. Daarna ben ik voor mijn rugpijn naar verschillende specialisten geweest, maar uiteindelijk was het een chiropractor die me verloste. En hier is mijn liefde voor chiropractisch begonnen. Ik besloot toen om te studeren om een chiropractor te worden.

Ik verhuisde naar Durban om chiropractie te studeren aan de Durban University of Technology in Zuid-Afrika en ik heb mijn studie chiropractie in 2023 afgerond. Zuid-Afrika heeft ook ongelooflijk mooie landschappen waar ik geobsedeerd door ben, en dus begon ik te rennen in de velden en bergen. Ook al ben ik nu veel ouder, ik ben nog steeds erg actief, en in 2023 schreef ik me in voor mijn eerste ultra trail marathon en na 9 uur hardlopen, was ik eindelijk klaar.

Ik voel me ook al heel lang aangetrokken tot Nederland en dus met mijn zin voor avontuur in combinatie met de mogelijkheid om in Nederland te kunnen werken, besloot ik me hier in Nederland te vestigen en als chiropractor aan de slag te gaan.

U kunt mij vinden in onze praktijken in Venlo en Eindhoven

Hardus Nieuwenhuis D.C.

Ik ben beschikbaar op:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
Hardus Nieuwenhuis D.C.