Evan Leggett D.C.

Hallo, ik ben Evan Leggett en ik ben geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika. Ik behaalde mijn diploma in Chiropractie aan de Universiteit van Johannesburg in 2015. Ik ben geregistreerd bij de SCN (Stichting Chiropractie Nederland) en de NCA (Nederlandse Chirorpractoren Associatie). 

Op school was ik altijd al geïnteresseerd in wetenschap en probleemoplossing. Met chiropractie proberen we erachter te komen wat uw probleem is en wat hiervoor de beste behandeling is. Dit is onder andere waarom ik vanaf jongs af aan al geinteresseerd ben in deze mooi studie. Ik heb de goede resultaten gezien die mensen met chiropractisch behandelingen hebben en ik ben heel blij dat ik tegenwoordig hetzelfde kan doen voor ú.

Ik gebruik een gediversifieerde techniek in mijn behandelingsbenadering. Dit houdt in de manipulatie van de wervelkolom, het bekken en extremiteitsvoegen, zachte weefseltherapie, triggerpoint behandeling en het gebruik van hulpapparatuur zoals shockwave en diagnostische ultrasound. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van musculoskeletale aandoeningen, waar-onder pijn in de rug en nek, pijn in de benen en armen, hoofdpijn, Ischias en spieraandoeningen met triggerpoints.

Ik geniet van sport en ben een grote fan van voetbal, dat ik al jaren beoefen. Mijn partner Samantha en ik wonen samen in Nederland. We besloten deze nieuwe kans bij het Chiropractisch Centrum te nemen om zo o.a. ook een ander land en een andere cultuur te ervaren. We zijn zo blij met de keuze die we gemaakt hebben.

Graag tot ziens in één van onze praktijken en wie weet mag ik u binnenkort ook helpen,

Evan Leggett D.C.

Evan Leggett D.C.