Anrie Potgieter D.C.

Super trots zijn we om u voor te stellen aan onze eerste vrouwelijke chiropractor, mevrouw Anrie Potgieter DC. Ze stelt zich hier zelf aan u voor;

" Ik ben afkomstig uit Zuid-Afrika waar ik in Pretoria opgegroeid ben. Ik wil al van jongs af aan mensen helpen en ik besloot op mijn 14e  (toen ik zelf bij een chiropractor werd behandeld voor mijn sport blessures) dat chiropractie mijn eerste studiekeuze zou zijn.  Ik begon mij studie aan de University of Johannesburg in 2007. In 2013 startte ik mijn eigen praktijk, maar ik heb ook bij andere chiropractoren gewerkt om mijn kennis en ervaring op te bouwen en van collega's te leren.  Ik heb verder aan het studeren om een extra diploma te behalen (2017) als gecertificeerd sportchiropractor.

Ik ben naar Nederland gekomen voor alle nieuwe (werk) ervaringen en om de gezelligheid van de Nederlanders zelf te beleven". Ik woon, samen met met partner Marno, in Geldrop en heb het super naar mijn zin in Brabant. 

Komt u een keer naar onze praktijk, dan kijk ik graag, samen met u, wat ik voor u doen. Chiropractie kan een grote verlichting van uw pijn zijn en daar draag ik heel graag mijn steentje aan bij.

Graag tot binnenkort een keer,

Anrie Potgieter D.C.

Anrie Potgieter D.C.