Praktijkinfo

Praktijkinfo

Vanwege de snel wisselende agenda's heeft telefonisch contact onze voorkeur. Als dit echter niet mogelijk is voor u verzoeken wij u altijd contact op te nemen via www.rugcentrum.nl/contact. Deze mails worden dagelijks gelezen en wij kunnen u dan sneller antwoorden.
Last minute afspraken
Zoals u van onze gewend bent, doen wij er álles aan om een afspraak voor u te maken die perfect aansluit op uw agenda. Echter, de spreekuren zijn heel vol en als u veel last heeft en u graag snel terecht wil voor een behandeling is het mogelijk dat er nog maar een paar plekjes vrij zijn die niet helemaal ideaal voor u zijn. In dat geval vragen wij om uw begrip.
Gratis inloopspreekuur
Elke vrijdag in alle 7 praktijken inloopspreekuur van 16.00 - 16.30 voor nieuwe patiënten zónder afspraak. Bent of kent u iemand die veel klachten heeft? Wijs hen dan eens op deze unieke service. Het is bovendien helemaal gratis! Meer informatie over het inloopspreekuur.
Wisselen van praktijken
Het is altijd mogelijk om (op verzoek) in een andere praktijk behandeld te worden. Alle dossiers zijn digitaal en gemakkelijk door onze chiropractoren in alle praktijken te openen.

Terug