Jaarreflectie

Jaarreflectie

Elke terugblik op het jaar 2020 zal uniek zijn. Een jaar zoals we het nooit gekend hebben. Er was onverwacht een virus dat roet in het eten gooide. De praktijken gingen dicht en we zagen onvrijwillig 4 a 5 weken geen patiënten. Een bizarre situatie, ook omdat we wisten dat ú ons nodig had. We zijn dankbaar dat we "maar" een korte tijd gesloten waren. Daarom leven we intens mee met de mensen in de cultuursector en de horeca die het nu zo verschrikkelijk moeilijk hebben.

In juni 2020 moesten we helaas afscheid nemen van onze Maud. Ze verloor de strijd tegen kanker. Dit maakte diepe indruk op ons als team. Maar Maud vergeten we niet. In ons hart en dat van vele patiënten blijft ze voor altijd aanwezig.

Gelukkig was er tegen het einde van het jaar beter nieuws. Merle van Beest startte met haar studie chiropractie en zorgde voor een opvolger voor onze praktijken en in februari 2021 openen we een nieuwe praktijk in Boxmeer. Intussen zijn we allen gezond en mogen wij u weer volop helpen. En nu meer dan ooit realiseren we ons dat gezondheid het grootste goed is. En laat ons daar nou toch best wel goed in zijn. Ook in 2021 zullen we weer voor u klaarstaan en hoe dan ook zullen wij voor 100% ons best doen om u  te helpen waar we kunnen.

De kerstdagen zullen wellicht iets anders verlopen dan u gewend bent, maar ook dat is tijdelijk en hopelijk het eerste en het enige jaar dat het zo volledig anders loopt. Onze praktijken blijven geopend in de periode rondom kerst, weliswaar met aangepaste tijden en misschien komt het voor dat als u hulp nodig heeft, een andere chiropractor u zal helpen.

Wij sluiten dit bericht af met u allen heel veel warmte, sterkte en kracht te wensen tijdens de kerstdagen die komen. Blijf gezond!  Namens het team van 38 enthousiaste medewerkers van het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek

Terug