Gratis echo

Gratis echo

Bezoek op woensdag 13 november onze voorlichtingsavond over chiropractie en echografie/shockwavetherapie en ontvang een voucher voor een gratis echo (te gebruiken tot januari 2020). Direct inschrijven

Heeft u één van deze klachten?
› Schouderpijn
› Elleboogpijn (tennis- en golferselleboog)
› Pijn aan de polsen/handen (carpaal tunnel, Dupuytren)
› Slijmbeursontsteking van de heup
› Pijn aan de knie, knieschijf, kniebanden en pezen (jumpers knee, Osgood Schlatter)
› Chronische pijn aan de achillispees (achillodynie)
› Een vorm van tendinitis (peesontsteking)
› Slijmbeursontsteking, scheenbeenklachten
› Enkel-/hiel- en/of voetpijn
› Hielspoor

Om een goede diagnose te stellen is het mogelijk een echo te maken van deze klacht. Bij een echografie worden beelden gemaakt van weefsels en organen met behulp van ultrageluidsgolven. Hierdoor kan de chiropractor zicht krijgen op de grootte, structuur en eventuele pathologische afwijkingen van de zogenaamde weke delen.

Heeft u één van bovenstaande klachten, bezoek dan onze voorlichtingsavond op woensdag 13 november in alle vestigingen (start 19.00 uur). Tijdens deze avond wordt er een lezing gegeven over het behandelen van deze klachten. Verder zijn er demonstraties van echografie en shockwave therapie.  Bezoekers ontvangen een gratis echo-voucher waarmee tot 31 januari 2020 een gratis echo gemaakt kan worden in één van onze centra. Vanwege de verwachte drukte is aanmelding echt noodzakelijk. Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het is belangrijk om te weten dat echografie níet gebruikt wordt voor rug- en nekklachten (diagnose door iDXA scan), alléén voor bovenstaande klachten. Kent u iemand met deze klachten? Mail deze nieuwsbrief dan door en help hen aan een gratis echo.

Klik hier voor meer informatie en/of aanmelding

Klik hier voor meer voorlichting over echografie en shockwave therapie

Terug