Blog groot onderhoud

Blog groot onderhoud

Thuis heb ik een koffieapparaat die na een aantal koffiebeurten onderhouden moet worden, ook mijn stoomoven heeft dezelfde gebruiksaanwijzing. Totdat het gebeurd is, kan ik niks meer met de apparaten. Ze blokkeren gewoon. Hoe weinig zin ik er soms ook in heb om ze te onderhouden. Er gebeurt niks. Persoonlijk vind ik het wel een fijn systeem. Want als het niet op die manier zou verlopen zou ik het gewoon niet doen en dus zouden mijn appraten hieronder lijden. Tijdens een koffie met mijn vriendinnen (de machine was toevallig net gereinigd) vonden we allen dat dit systeem gewoon fantastisch werkt op die manier.

Onderhoudsbehandelingen
U voelt hem al aankomen. De behandelingen bij onze chiropractoren werken eigenlijk op dezelfde manier. We behandelen u tot uw conditie het toelaat om een soort onderhoudsplan aan te gaan. Helaas en ook maar goed stopt ons lijf er niet mee als wij aan een onderhoudsbeurt toe zijn. Want vaak voelt de patient zich zo goed dat ze het niet nodig vinden om te komen. “Waarom zou ik terugkomen als ik me goed voel”. Nou, net zoals de koffieapparaat zal het zeker een tijd goed gaan zonder onderhoud, maar op een gegeven moment gaat het dan toch fout, zowel met de koffieapparaat als met de rug (of de andere klacht waarvoor u kwam). En dat is dan bijzonder jammer. Er is dan geen klein onderhoud, maar groot onderhoud nodig. Het kost u weer meer moeite, meer geld en meer frustratie.

2 vliegen in 1 klap
Dus als u problemen wil voorkomen dan komt u gewoon naar de, door uw chiropractor aangeraden, onderhouds-behandelingen. U slaat dan 2 vliegen in 1 klap want bij ons krijgt u dan ook nog eens een lekker kopje koffie uit een perfect onderhouden koffiemachine.

Terug